ATTENTIE! Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologie├źn.

Als u uw instellingen niet wijzigt dan gaat u akkoord met het gebruik. Meer informatie

Ik begrijp het

Kies uw taal:

Visual10.jpg

Nieuwsarchief

Jullie hulp is nodig voor voortzetting van CBR programma's

Community Based Rehabilitation Programma (Gemeenschapsgerichte Revalidatie)

We hebben jullie hulp nodig om dit programma voort te kunnen zetten!

Vandaag hadden we onze laatste Gemeenschapsgerichte Revalidatie programma in Praya voor 2014. In het einde van dit jaar kunnen we met trots concluderen dat er veel kinderen veel vooruitgang hebben geboekt in hun lichamelijke ontwikkeling, mede dankzij de actieve participatie van hun ouders.

We waren slechts in staat om dit programma voor 12 dagen per jaar (1 keer per maand) te organiseren, maar deze 12 dagen waren ontzettend waardevol voor deze kinderen, zij hebben zeker veel baat gehad hiervan! Een meisje die eindelijk zelfstandig op kan staan, een ander meisje die nu zelfstandig kan blijven zitten, een jongen die eindelijk zijn ogen wijd kan openen om te zien wat er allemaal rond hem heen gebeurd... en zo nog veel meer. Een moeder zien vechten tegen haar emoties wanneer ze therapieoefeningen geeft aan haar hard-huilende kind, maar op het zelfde moment zo trots en geduldig zijn. Een vader zien die zo ontzettend gemotiveerd is om te leren voor het welzijn van zijn zoon. Er was een jongen, die, toen hij voor het eerst aan het programma deelnam slechts kon zitten, nu zelfs in staat is om een paar stappen te lopen (zie video). Prachtig om te zien wanneer andere ouders dit geluk op zo'n dierbaar moment kunnen delen!

Vandaag waren er zelfs weer 4 nieuwe kinderen die voor hun eerste screening kwamen. Dit maakt een totaal van 38 kinderen die LombokCare heeft kunnen bereiken in Midden Lombok. LombokCare zou het geweldig vinden wanneer we deze Gemeenschapsgerichte Revalidatieprogramma's kunnen blijven voortzetten en verbeteren, niet alleen in Midden Lombok en op onze stichting in West Lombok, maar hoopt ook uit te kunnen breiden naar andere delen van Lombok, zoals het Noorden of het Oosten van Lombok. Maar dit kunnen we allemaal niet realiseren zonder jullie hulp!

Dus we vragen om alstublieft dit artikel te delen zodat we meer en meer mensen (en natuurlijk potentiele donateurs/sponsors) kunnen bereiken! Indien we MEER DONATEURS bereiken dan betekend dit dat we ook MEER KINDEREN kunnen bereiken! Deel & Like = doneer een beetje van je tijd! Bij voorbaat dank!

 

  • Accessibility_for_all.jpg
  • born_2_be_real.jpg
  • children_are_the_future.jpg
  • progress_instead_of_perfection.jpg
  • Still_hiding_theirselves.jpg
  • training_the_parents1.jpg
  • training_the_parents2.jpg
  • were_in_this_together.jpg

Bnnr DoneerNL

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

┬ę 2015 - Stichting LombokCare - privacy & cookies - website door Barkey Media